Het kantoor

Zoekt u een betrokken advocaat, gevestigd in de wijk Wateringse Veld te Den Haag, maar in beginsel werkend in heel Nederland? Dan bent u hier aan het goede adres.

Advocatenkantoor Erkens hanteert als motto: “Uw conflict is onze strijd!” Dat zegt voldoende over onze betrokkenheid. Het kantoor richt zich met name op het familierecht, jeugdrecht en als niche op het burenrecht.

Terug naar Home

Maar ook voor aansprakelijkheid en vorderingen en privacy aspecten kunt u bij ons kantoor terecht. Klik verder voor meer informatie over uw advocaat, kantoorvoorwaarden en -tarieven, bereikbaarheid en contact en gesubsidieerde rechtsbijstand. Of klik op het facebooklogo om onze Facebookpagina te bezoeken.Facebook Advocatenkantoor Erkens

De rechtsgebieden waarop dit kantoor staat geregistreerd bij de Orde van Advocaten zijn:

Personen- en Familierecht
  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Ouderschap en erkenning

Ons privacy statement vindt u hier.

Terug naar Home.